Sidor

onsdag 31 augusti 2011

Första recensionen av nya plattan

Lidköpingsnytt skrev roligt & fint om "Glass people in the woods". Det blev trevlig läsning samtidigt som frukosten avnjöts hemma hos min lilla Mamma som jag hälsar på just nu.


..."Säger er namnet Annis Brander något?
Mig sade det ingenting tills igår då det dök upp en CD på redaktionen inför släppet av hennes andra skiva, ”Glass People in the Woods”.  Nu är jag väl inte särskilt bra måttstock på vad som är inne musikaliskt – jag som sällan lyssnar på mer än på radions P1 och på så suspekta och utdöende saker som blåsmusik. Nyfikenheten var dock stor och cd: n avlyssnades.
Snabbt kunde jag konstatera att det här var riktigt bra"...


Läs hela recensionen här...  www.lidkopingsnytt.nu






lördag 27 augusti 2011

Kvällens spelning inställd!

Hej! Det händer inte ofta att jag ställer in (envis), men idag är jag ganska slut efter gårdagens prövningar på finfina Ida's. Därför har vi valt att flytta fram spelningen på Hamnkrogen i Hjo till den 10:e September. Hoppas att det inte ställer till det för någon som planerat kvällen där. Nu ska jag softa & ladda upp inför nästa veckas spelningar på Lundsbrunn, i Mariestad & Finnerödja. Hoppas ni alla har en fin helg!

tisdag 16 augusti 2011

Datum för Värmlandsspelning

Jag och delar av mitt band ser fram emot en intim och halvakustisk spelning på fina Café August i Karlstad den 21 Oktober kl 20.00. Både gamla och nya plattan kommer naturligtvis finnas till försäljning denna kväll. Se till att boka bord i god tid. Välkomna!

Mer info här:  Café August



måndag 8 augusti 2011

This is what just arrived from the printing house :-)

Hey everybody! This is how my new album "Glass people in the woods" looks. In stores from 27th of September! I wish you all a happy Monday evening. Ciao



Pictures from Lasse i Parken

On Thuesday 28th of June we had a gig @ Lasse i Parken in Stockholm. Weather was perfekt, lots of people and we were all in good spirits. I've put some more pictures from that evening under publik/audience. Have a look!