Sidor

måndag 21 mars 2011

Sista rycket i studion

Det finns en låt på nya plattan som har spökat från första början. Så vi har provat att spela in den i countrytappning, i popsnöre & gubbrocksfodral, ja, tom en discoversion finns men idag gick vi in &
satte den en gång för alla. Det blir en skön mix av Bruce Springsteen & Emmylou Harris som det låter "so far".
Vi satte trummor & bas på första tagningen. Snacka om otroliga musiker! Imorgon kommer Robin lira in lite guror & jag ska lägga sång.

Den här veckan planerar/förbereder jag även singelreleasen med Birgitta, som "promotar" plattan i Sverige.


Foton: Daniel Lindbergh

måndag 14 mars 2011

Bryan Ferry, Promotion & så lite migrän på det

Hej alla vackra människor!

Vaknade med världens migränanfall imorse. Det händer inte så ofta nu för tiden men när det händer så händer det ordentligt :-(
Kl 09.00 släpptes biljetterna till Bryan Ferry konserten på Cirkus. Var ju bara tvungen att försöka haffa ett par biljetter. Så jag halvlåg i sängen med en handduk fylld med is på skallen & en hink (in case of emergency) samt datorn i knät & telefonen vid örat. Belöningen kom 09.07 då jag var lycklig ägare till 2 biljetter :-) Slocknade direkt efter & vaknade med mitt headset fortfarande kvar på örat & datorn på magen.

Däven & lite omtöcknad efter all skallebank tog jag mig in till East på Stureplan för en lunch med Pr-Birgitta. Diskuterade skivrelease & singel/musikvideorelease. Nu börjar det kännas att vi är på gång. Spännande & pirrigt!

Ciao Annis

torsdag 10 mars 2011

Nya plattan

Roliga nyheter!
Jag har döpt nya plattan till "Glasspeople in the woods". 1a singeln "More than ice cream" med följande musikvideo kommer att släppas under April & på albumet har jag satt ett preliminärt releasedatum till 7 September.

måndag 7 mars 2011

Helgens spelning

Nu ligger det lite nya foton uppe från helgens gig i Askersund. Här är ett smakprov...








fredag 4 mars 2011

Nostalgi


Jag hade precis satt ihop bandet & vi hade gjort våran 1:a spelning på Jolo vid Odenplan. Det här klippet kommer från Kanal Lokal i Stockholm. Anton Körberg intervjuade oss & vi spelade 3 låtar live. Jag tror att det var under hösten 2007, om jag inte minns fel.

Medverkande: Robin Tinglöf, Christopher "Coffa" Anderzon & Henrik "Pelle" Ståhlberg

tisdag 1 mars 2011

Galet gig på Trenddagen i Stockholm


Spelar coola riff på HÖG volym på min elgura. Allt för att väcka trenddagen-deltagarna så att dom fokuserar ordentligt på vad Göran Adlén har att säga. 
Fantastiskt roligt jobb! Jag skrattade hysteriskt när jag kom ut från lokalen...


Nybörjare!

Jag sitter i grannens kök & dricker kanel-te & försöker bli klok på hur jag ska göra nya "flikar", lägga upp videos, bilder & inlägg här. Det var en kollega som tipsade om blogger & jag tyckte att det lät smidigt & bra. Fast det är ju alltid lite klurigt innan man lärt sig. Kommer ihåg att jag satt likadant med FB & myspace när jag startade konton där.

Kolla gärna in min sida på Facebook & tryck på Gilla knappen där så blir jag glad

http://www.facebook.com/pages/Annis/57236796183